Gaminiai

Žvieži mėsa ir jos gaminiai
  • Šaltai rūkyti, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulių lašiniai (92 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 2806kJ/681kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Lašinių suktinukai

  • Šaltai rūkyti, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos lašiniai (92 %), druska.
  • Energetinė vertė, 100 g: 3164kJ/769 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0-+15oC.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kiaulienos lašiniai su raumeniu

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (88 %), kiaulių lašiniai (9 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčių).
  • Energetinė vertė, 100 g; 1632kJ/394 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Žemaitijos dešra

  • Šaltai rūkyta, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos sprandinė (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1400kJ/337 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kiaulienos sprandinė

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (87 %), kiaulių lašiniai (9 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (išrūgų milteliai).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1608kJ/387 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Žento dešra

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: jautiena (52 %), kiauliena (31 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1495 kJ/360 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Ūkininko dešra

  • Šaltai rūkytas, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (87 %), kiaulių lašiniai (9 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (išrūgų milteliai).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1093 kJ/262 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 4 mėn.

Šventinis skilandis

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (87 %), kiaulių lašiniai (9 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (išrūgų milteliai).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1539kJ/371 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0+15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Panevėžio servelatas

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (57 %), jautiena (26 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1796kJ/433 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Naminė dešra

  • Šaltai rūkytos dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (84 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčių).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1992kJ/480 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Medžiotojų dešrelės

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (87 %), kiaulių lašiniai (10 ),druska,  prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčių).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1695kJ/409 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Kuršių dešra

  • Šaltai rūkyta, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos šoninė (91 %), druska,prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g. 1688kJ/408 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0-+15oC.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kiaulienos šoninė

  • Šaltai rūkyta, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos nugarinė (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 619J/147 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kiaulienos nugarinė

  • Šaltai rūkytas, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos kumpis (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 671 kJ/159 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kiaulienos kumpis be lašinio

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (57 %), jautiena (26 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (išrūgų milteliai).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1363kJ/327 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Kaimiška dešra

  • Šaltai rūkytos dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (84 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčių).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1814kJ/438 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Jautienos dešra

  • Šaltai rūkytos dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (84 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčių).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1814kJ/438 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 2 mėn.

Grill dešrelės

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: jautiena (52 %), kiauliena (31 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1496 kJ/360 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Emigrantų dešra

  • Šaltai rūkyta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (83 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1877 kJ/453 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Bajorų dešra

  • Karštai rūkytos dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (92%), vanduo, druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1589kJ/384 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +6 °C.
  • Galiojimas: 15 parų.

Vokiškos dešrelės

  • Karštai rūkyta, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos šonkauliai (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g. 1165kJ/280 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0-6°C.
  • Galiojimas: 15 parų.

Šonkauliukai

  • Karštai rūkyta, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos šoninė (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g. 1815kJ/439 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0-6°C.
  • Galiojimas: 15 parų.

Karšto rūkymo šoninė

  • Kiaulienos šventinis kumpis
  • Sudedamosios dalys: Kiaulienos kumpis su lašiniu (91%), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1342kJ/232 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.

Kiaulienos šventinis kumpis

  • Sudedamosios dalys: Kiaulienos šoninė (91 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g. 1342 kJ/232 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0- +15°C.

Kiaulienos šoninė

  • Sudedamosios dalys: kiaulienos paslėpsnis (91 %), druska, džiovinti prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g. 1815kJ/439 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0  +6°C.

Bekonas

  • Vytintos dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (83 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Energetinė vertė, 100 g: 2071 kJ/499 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15oC.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Petro dešra

  • Vytinta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (83 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (išrūgų milteliai).
  • Energetinė vertė, 100 g: 2018 kJ/487 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Jonuko dešra

  • Vytinta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (83 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Energetinė vertė, 100 g: 1940 kJ/468 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Ispaniška dešra

  • Vytinta dešra, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (84 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Energetinė vertė, 100 g: 2177 kJ/525 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 3 mėn.

Šventinė dešra

  • Vytinta dešrelės, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiauliena (84 %), kiaulių lašiniai (13 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 2437 kJ/589 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +15 °C.
  • Galiojimas: 4 mėn.

Sportininkų dešrelės

  • Sūdyti, Aukščiausia rūšis
  • Sudedamosios dalys: kiaulių lašiniai (92 %), druska, prieskoniai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 2183kJ/529 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0 +6 °C.
  • Galiojimas: 1 mėn.

Sūdyti kiaulių lašiniai

  • Sudedamosios dalys: kiauliena (85 %), vanduo, druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios)
  • Galiojimas: 72 val.
  • Laikymo sąlygos: 0-+3oC.
  • Vartojimas: termiškai apdorojus.

Šviežios sportininkų dešrelės

  • Sudedamosios dalys: kiauliena (85 %), vanduo, druska, prieskoniai.
  • Yra elergenų (garstyčios).
  • Galiojimas: 72 val.
  • Laikymo sąlygos: 0-+3oC.
  • Vartojimas: termiškai apdorojus.

Šviežios reino dešrelės

  • Kiaulienos sprandinės šašlykas su marinoliu
  • Sudedamosios dalys: kiaulienos sprandinė (95 %), marinolis.
  • Energetinė vertė, 100 g: 1400 kJ / 337 kcal.
  • Laikymo sąlygos: 0-+3oC.
  • Galiojimas: 72 val.
  • Vartojimas: termiškai apdorojus

Kiaulienos sprandinės šašlykas su marinoliu

  • Sudedamosios dalys: kiaulių lašiniai (92 %), druska, pipirai, lauro lapai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 3658kJ/890 kcal.
  • Laikymo sąlygos: -18 °C.
  • Galiojimas: 12 mėn.

Šaldyti kiaulių taukai

  • Sudedamosios dalys: kiaulių lašiniai (92 %), druska, pipirai, lauro lapai.
  • Energetinė vertė, 100 g: 2077kJ/503 kcal.
  • Laikymo sąlygos: -18 °C.
  • Galiojimas: 6 mėn.

Šaldyti kiaulių spirgučiai